081380 22199 ferveen@snashgt.com

Definitivno postoje negativni za miješanje pića i vježbanja.

Naučiti tempirati samo koristeći svoje korake, zvuk vašeg daha i osjećaj vašeg napretka izvrstan je način da usavršite svoj tempo. Također je lakše biti svjestan položaja u glavi, ljuljanja ruke, vožnje koljena i nogu kada vas ne očaraju lude rime Beastie Boys.

7. Isprobajte s više zadataka

S druge strane, ako možete trčati dalje ili češće dok radite nešto drugo dok trčite, a zatim se pustite da se svaki put prepustite nekom tehnologiji. Miješanje radnog vremena i vremena pokretanja sjajna je ideja tako što ste se sastali u bijegu pomoću nekih Bluetooth slušalica. Slušajte audioknjigu dok trčite (ili podcast) može vam pomoći da naučite nešto novo. Postoji čak i neki softver za diktat koji bi vam mogao omogućiti da napišete sljedeći sjajni roman dok trčite.

Shvaćanje načina da budete produktivni dok trčite znači da ste skloni više vremena za to i to nikad nije loša stvar.

stranice

«Prvo‹ Prethod123Next ›Posljednji» Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Brock Armstrong Guy FIT

Brock Armstrong bio je domaćin podcasta Guy-a između 2017. i 2021. On je certificirani lider za fitness AFLCA grupe s oznakom u prijenosnoj opremi , NCCP i CAC trener triatlona i TNT certificirani trener trčanja. Također je u Odboru savjetnika za Institut Primal Health Coach i član gostujućeg fakulteta Instituta za ljudski potencijal.

Pratite Facebook LinkedIn Pinterest Pretplatite se na postavljanje momaka Podcast Spotify Google Stitcher

Hladna piva može biti odličan način za dovršavanje sportske aktivnosti ili intenzivnog vježbanja. Ali može li i to oštetiti zdravlje? Postoje li piva koja su zapravo dobra za tu žeđ nakon treninga? Momak za postavljanje stiže do dna čaše.

Ben Greenfield momak za početak 22. travnja 2014. 4-minutni ReadePisode #182 Play pause Slušajte Možete li piti pivo nakon vježbanja? Trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, molimo koristite Google Chrome ili Firefox.

Nedostatak alkohola i vježbanja

Definitivno postoje negativni za miješanje pića i vježbanja. Na primjer, velika količina unosa alkohola može narušiti sintezu proteina, a to je upravo način na koji se vaši mišići popravljaju nakon vježbanja. To je pronađeno u studiji objavljenoj ranije ove godine u PLOS One. U praktičnom smislu, to znači da je odbacivanje nekoliko piva nakon, recimo, triatlona, može dovesti do sporijeg oporavka za mišiće ramena ili koljena.

Studija je također otkrila da je, kad su sportaši nacrtali alkoholom nakon intenzivne snage -Training Workout, njihova sinteza proteina smanjila se za gotovo 40% -ali ti su sportaši radili puno pijenja -otprilike 8 hitaca votke pomiješane s sokom od naranče tijekom razdoblja od 3 sata!

Dobra vijest je da ne postoje dokazi kojih sam svjestan da pokažem da će alkohol umjereno (poput jednog piva ili čaše vina) uzrokovati isti efekt. Dakle, na dnu – ali ne previše!

kakvo je pivo zdravo?

Nažalost, baš kao i mnoge prerađene hrane, pivo može imati određene nedostatke u zdravstvenom odjelu. Evo nekoliko štetnih sastojaka koji se obično nalaze u pivu:

gmo kukuruzni sirup gmo kukuruz visoki fruktozni kukuruzni sirup ribljeg mokraćnog mjehura propilen glikol monosodijum glutamat (msg) prirodni okusi gmo šećeri karamela za bojanje insekata na bazi se insekata, karcinan BPA

novog Budweiser, Corona, Miller Lite, Michelob, Guinness, Coors Light i Pabst neki su od najvećih prijestupnika!

Kada je u pitanju pronalazak zdravog piva, preporučujem vam da nađete mikro pivovaru – jednu možete vjerovati – jedno To se oslanja na zdrave, organske sastojke s prirodnim izvorima. Oni koji ponosno otkrivaju svoje sastojke su vaša najbolja oklada.

Organska piva koja su nepasterizirana i nefiltrirana uključuju:

wolaver’s – All Beers Lamar Street – naljepnica Whole Foods (koju je kuhao otok Goose) Bison – All Beers Dogfish Head (organski kada su sastojci dostupni) FISH Pivovarska tvrtka – Ribska priča Ales Lakefront Pivovara – Organski ESB Brooklyn – (organski kada su sastojci dostupni) PINKUS – sva piva Samuel Smiths – Samuel Smiths Organic Ale Wychwood – Strašilo ale

možete pročitati više detalja o tome kako odabrati zdravo pivo u Izvrsno pivo iz članka 8, trebali biste odmah prestati piti, a ako imate pitanja o pijenju piva nakon vježbanja, pridružite se raspravi na facebook.com/getfitguy.

bodyBuilder uz pivsku sliku ljubaznošću Shutterstocka; Wolaverova slika ljubaznošću Esquirea.

Stranice

«Prvo‹ Prethodno12 Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Trčanje može biti transformativna aktivnost za mnoge od nas. To nam sigurno može pomoći da postignemo svoje ciljeve u fitnessu, ali može biti i ograničavajući na naše cjelokupne ciljeve pokreta. Ali preispitivanjem naših pokretačkih navika možemo maksimizirati prednosti trčanja i umanjiti njegove nedostatke.

Brock Armstrong, momak za početak, 31. srpnja 2018. 6-minutni ReadePisode #400 Play pause Slušajte 10 Savjeti za nadopunu svoje rutine trčanja Mi smo trenutno. Doživljavanje problema s reprodukcijom na safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

8. Nosite nešto

odmah zgrabite nešto umjereno teško. Držite ga ispred torza i zabilježite kako se to osjeća. Sad ga držite preko glave. Osjeti to? Svaki način na koji držimo objekt zahtijeva da uravnotežimo i uravnotežimo s određenim setom mišića. Kad promijenimo položaj onoga što držimo, također mijenjamo mišiće koji se koriste.

Isto vrijedi i za opterećenja koja nosimo kad trčimo. Ruksaci, utezi gležnja, utezi zgloba, uteženi prsluci, čak i uređaji koje nosimo ili remen na rukama, a zapešća mijenjaju mišiće koje koristimo i kako ih koristimo. Ako nikad ništa ne nosite, pokušajte. Ako uvijek nosite telefon u desnoj ruci, koristite lijevu. Ako imate pristup utezima gležnja, pokušajte s njima napraviti neke kratke staze ili sprintere. Ovo nije svakodnevna vrsta ideje, ali povremeno je miješanje može učiniti boljim trkačima i pokretačima.

9. Varirajte svoju brzinu

Dotakli smo se malo ranije, ali ne samo da će se pokrenuti različitim brzinama proširivši vaš kardiovaskularni odgovor na trčanje, već će se uključiti i u različite mišiće.

Novi trkači često izlaze na svaku pojedinačnu vožnju u onome što se naziva tempo naporom. Oni u osnovi pokušavaju i idu što više mogu, koliko god mogu, i onoliko često koliko mogu. Ne samo da nije puno zabavno i nije korisno za postajanje dobro zaokruženog trkača (ili pokretača), već ćete brzo pogoditi strop vašeg performansi.

jedan od aspekata koji smo pohvalni trkači Borba s idejom je lako trčati u našim lakim danima i napornim našim teškim danima. Trčanje doista lako izgleda kao gubljenje vremena i uistinu naporno je – dobro – u pravu. Dakle, umjesto toga, ostajemo u tom srednjem terenu i odlazimo u stag. Ne dopustite da vam se to dogodi. Varirajte svoju brzinu, tempo i kadence tijekom jednog određenog trčanja, a također i od jednog treninga na drugi.

10. Češće trčite

Ako uvijek trčite jednom dnevno, većinu dana u tjednu, a zatim provedete ostatak dana sjedeći, ograničavate svoju kondiciju, zdravlje i opće dobro. Razbijanje ponavljajuće geometrije sjedenja zapravo se pokazalo da mijenja stvari poput arterijske funkcije, duljine mišića i raspoloženja. Dok ti produženi duge staze daju neke pozitivne zdravstvene ishode, još uvijek vam je više koristi zbog činjenice da u jednom potezu radite sav svoj pokret.

trčanje na joga sesiju Odličan je način da stignete topli i spremni za fleksibilnu.

Pokušajte razbiti trčanje na manje komade i međusobno se mijenjati tijekom cijelog dana. Ili pokušajte trčati do svog klase plivanja, a zatim trčati kući. Trčanje do joga sesije izvrstan je način da se toplo i spremni za fleksibilnu. Također, trčanje je sjajan način putovanja na i s posla.

Pronalaženje kreativnih načina kako se prepustiti vašoj navici, a također proširiti svoje učinke na vaše tijelo je vrijedno nastojanje.

Nadam se da se osjećate nadahnuti da izađete vani i pomiješate svoju rutinu trčanja kako biste uživali u trčanju još mnogo godina koje dolaze.

Za više informacija, savjeta i pridruživanja razgovoru, prijeđite na facebook.com/getfitguy ili twitter.com/getfitguy. Također ne zaboravite pretplatiti se na podcast za momak na Apple Podcasts, Stitcher, Spotify, Google Play ili putem RSS-a.

Stranice

«Prvi‹ Prethod123 Sav sadržaj ovdje je za informativ samo svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Brock Armstrong Guy FIT

Brock Armstrong bio je domaćin podcasta Guy-a između 2017. i 2021. On je certificirani lider za fitness AFLCA grupe s oznakom u prijenosnoj opremi , NCCP i CAC trener triatlona i TNT certificirani trener trčanja. Također je u Odboru savjetnika za Institut Primal Health Coach i član gostujućeg fakulteta Instituta za ljudski potencijal.

Pratite Facebook LinkedIn Pinterest Pretplatite se na početni momak podcast Spotify Google Stitcher

zavoje, masti, pincete i ledene pakete su pametni, ali ponekad nisu u pravu. Provjerite ove druge korisne iscjelitelji koji bi mogli još bolje funkcionirati za vaše potrebe u određenim situacijama.

Bruce i Jeanne Lubin koji su znali? 11. ožujka, 2021. 3-minutno pročitajte

Sanitalizirajte rez

Upravo ste dobili gadan rez na ruci, ali nemate s čime činiti prije Stavite zavoj. Srećom, u vašem kabinetu lijeka postoji nešto o čemu možda niste razmišljali – pranje. Formula na bazi alkohola za ispiranje usta izvorno se koristila kao antiseptik tijekom operacija, tako da će i sigurno raditi za vaš rez.

Slatki tretman

med ima dugu povijest o tome Iscjeljivanje, datira iz najmanje rimskih vremena. Moderni medicinski stručnjaci slažu se da je učinkovita kao antibakterijska mast koja također pruža vlažnu, zaštitnu barijeru-savršene uvjete za iscjeljivanje kože. Samo malo nastavite!

Kupite sada

kao Amazon suradnik i podružnica Bookshop.org, QDT zarađuje od kvalifikacijske kupovine.

Omogućivanje rezanja na papiru

odmah Olakšajte ubod papira izrezanog s malo bijelog ljepila. Samo ubacite malu količinu na to područje. Jednom kada se osuši, stvara barijeru s tekućim opsegom koja će zapečati klice i učiniti je manje.

lakše uklanjanje rascjepa

Dobili ste rascjep koji ne možete izaći? Pokušajte natapati prostor u biljnom ulju nekoliko minuta. Trebao bi dovoljno omekšati vašu kožu da vam omogući da olakšate rascjep.

Stavite je na SPLinters

najlakši način uklanjanja raspršivanja? Samo stavite kap bijelog ljepila preko uljudnog komada drva u prst, ostavite da se osuši, a zatim ogulite osušeno ljepilo. Splin će se držati za ljepilom i izaći odmah.

Držite Cayenne u blizini! Samo malo kajenskog praha sam ili pomiješan s vrućom vodom može pomoći da brzo prestanete krvarenje.

Održati zavoj prsta suhim

Stavite traku na prst da prikrijete ogrebotinu, Ali još uvijek morate proći kroz svoj dan puni pranja ruku, kucanja djece i jela. Da biste održali zavoj suhim dok radite, prekrijte ga balonom koji nije ubijen-bilo koja boja će učiniti!

Napravite ribanje bend-aids bezbolno

prije nego što uklonite zavoj s vašeg Dječja koža, ugušite područje s dječjim uljem. Dječje ulje će se uroniti u zavoj i olakšati uklanjanje bez da je povrijedi.

Instant Hand Boendizer

kako biste izbjegli trošenje novca na skupe sredstva za čišćenje ruku, napravite svoj vlastiti kod kuće s kućom Ovi sastojci:

2 šalice aloe vere gel

2 žličice trljanja alkohola

4 žličice povrća glicerin (dostupno na mreži i u trgovinama zdrave hrane)

10 kapi ulje eukaliptus

Dobro pomiješajte sastojke i koristite kao da biste komercijalno napravljena verzija.

Uoči modrice s bananom

banane do spasiti! Jednostavan način da pomognete modricama da brzo izblijede je s kore od banane. Samo nanesite komad kore od banane, meso prema dolje, na modricu, prekrijte zavojem i ostavite preko noći. Do jutra će modrica izblijediti.

još jedan modricu iz kuhinje

Bijeli ocat će također pomoći u liječenju modrica. Namočite pamučnu kuglu u ocatu, a zatim je nanesite na modricu na sat vremena. To će umanjiti platnu modrice i ubrzati postupak ozdravljenja.

Nanesite zeleni led

peršin je superheroj kada je u pitanju smanjenje upale. Kombinirajte ga s ledom kako biste smanjili oteklinu modrice ili crnog oka. Recept za lijek: U blenderu kombinirajte 1 šalicu svježeg peršina s 2 žlice vode. Zamrznite smjesu u ladici za kocku leda. Kad ste spremni, zamotajte kocke u krpu prije nego što ih držite na modricu 15 do 20 minuta.

O autorici

Bruce i Jeanne Lubin

Bruce Lubin i Jeanne Bossolina-Lubin su Ponosni insunol sastav vidi post roditelji triju dječaka i više od desetak knjiga. Nakon što su uštedjeli tisuće godišnje koristeći svakodnevne savjete i jednostavne Lifehacks, započeli su vlastiti posao u nadi da će svoje znanje podijeliti s drugima. Poznato je da ulaze u hladnjake svojih prijatelja kako bi okrenuli jaja naopako tako da traju duže.

Autor Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 10. prosinca 2010. 1-minutno pročitana

Q. Sad kad je sezona pečenja, pokušavam pronaći alternative s niskim šećerom za kolačiće i slično. Možete li me usmjeriti na web mjesto ili neke recepte koje bih mogao koristiti za božićno pečenje?

a. Kao što ste se možda već okupili, imam malo slatkog zuba. Također pravim prilično dobre kolačiće. Nažalost, osoba koja na kraju jede većinu kolačića koje napravim … ja sam. Osobno sam se ove godine odlučio odvratiti pečenje kolačića. Siguran sam da će još uvijek biti puno prilika za uživanje u kolačićima koje drugi ljudi čine. Umjesto toga, izrađujem slane poslastice poput slama od sira, začinjenih orašastih plodova i kiselog povrća. Ali nisam Grinch! Na Facebook stranici Nutrition Diva objavio sam i neke savjete i recepte za zdravije kolačiće za odmor. (Ne morate imati Facebook račun da biste vidjeli moj post.)

Slika kolačića od medenjaka ljubaznošću Shutterstock

Contents